Vyhledávám...

Dnes má svátek Marián. V databázi máme více jak 259 454 filmů a 1 464 002 osobností. Aktuálně tu je 86 návštěvníků.

Registruj se a získej tak neomezený přístup, vypnutí reklam a to zcela zdarma !
Reklama

Restrukturalizace webu

Rikrek

Rikrek

05.03.2023 20:34:53

Zdravím Vás, aktuálně probíha Restrukturalizace webu a příprava na zahraniční trh. Žádné data ztraceny nebudou, takže klidně můžete plnit, psát nové komentáře, životopisy a jiné... Spuštění nové verze se dá očekávat 1.5.2023.

12 příspěvků
Příspěvky do diskuze může vkládat pouze přihlášený uživatel.
K

klasifikátor

21.03.2023 16:43:37

Ramilie | 21.03.2023 15:32
Ano, to máte pravdu a souhlasím s vámi. Ale hlodá mi tam ten červík, že když není stanoveno, v čem se hodnotí, jaké "parametry" jsou hodnoceny, nebude pak výsledek tolik objektivní a pokaždé to bude znamenat něco jiného... Ale možná to jenom moc řeším :D Když tak nad tím přemýšlím, asi vlastně žádné hodnocení, ani filmů, zboží, čehokoliv, není úplně objektivní... Takže asi v pohodě. :)
Trefila jste hřebík na hlavičku. Každé hodnocení ať už filmu nebo hereckého výkonu je a vždycky bude SUBJEKTIVNÍ a vyjadřuje názor, vidění a vkus toho kterého hodnotitele. Objektivizuje se to až při velkém počtu hodnocení a to je tady bohužel běh na hodně dlouhou trať.

R

Ramilie

21.03.2023 15:33:54

Rikrek | 15.03.2023 21:59
web se celkově doladí a nabídne nové jazykové mutace; slovenštinu, polštinu a němčinu. Taky proběhnou nějaké změny v Menu a celkové zjednodušení a přibude TV Program...
Joo takhle Tak to je fajn a TV program bude super.

R

Ramilie

21.03.2023 15:32:34

klasifikátor | 15.03.2023 20:17
Já myslím, že to je právě to kouzlo. Záleží jen na Vás jak to hodnocení pojmete. Je to přece VAŠE hodnocení a je jen na VÁS jestli budete hodnotit jen kvalitu hereckého výkonu a nebo to vezmete komplexněji. Tak to alespoň vidím já.
Ano, to máte pravdu a souhlasím s vámi. Ale hlodá mi tam ten červík, že když není stanoveno, v čem se hodnotí, jaké "parametry" jsou hodnoceny, nebude pak výsledek tolik objektivní a pokaždé to bude znamenat něco jiného... Ale možná to jenom moc řeším Když tak nad tím přemýšlím, asi vlastně žádné hodnocení, ani filmů, zboží, čehokoliv, není úplně objektivní... Takže asi v pohodě.

Rikrek

Rikrek

15.03.2023 21:59:30

Ramilie | 15.03.2023 19:49
Zdravím, jsem velice ráda, že se web trvale neuzavřel. :) Co máte na mysli přípravou na zahraniční trh? Mně se možnost hodnocení herců líbí, nikde jinde jsem ji neviděla. akorát přemýšlím, jestli je to hodnocení čistě hereckého výkonu nebo i mých sympatií vůči postavě. Poněvadž leckde bych dala za herecký výkon 100 %, ale charakter té postavy je tak na 40. :D
web se celkově doladí a nabídne nové jazykové mutace; slovenštinu, polštinu a němčinu. Taky proběhnou nějaké změny v Menu a celkové zjednodušení a přibude TV Program...

K

klasifikátor

15.03.2023 20:17:55

Ramilie | 15.03.2023 19:49
Zdravím, jsem velice ráda, že se web trvale neuzavřel. :) Co máte na mysli přípravou na zahraniční trh? Mně se možnost hodnocení herců líbí, nikde jinde jsem ji neviděla. akorát přemýšlím, jestli je to hodnocení čistě hereckého výkonu nebo i mých sympatií vůči postavě. Poněvadž leckde bych dala za herecký výkon 100 %, ale charakter té postavy je tak na 40. :D
Já myslím, že to je právě to kouzlo. Záleží jen na Vás jak to hodnocení pojmete. Je to přece VAŠE hodnocení a je jen na VÁS jestli budete hodnotit jen kvalitu hereckého výkonu a nebo to vezmete komplexněji. Tak to alespoň vidím já.

R

Ramilie

15.03.2023 19:49:25

Zdravím, jsem velice ráda, že se web trvale neuzavřel. Co máte na mysli přípravou na zahraniční trh? Mně se možnost hodnocení herců líbí, nikde jinde jsem ji neviděla. akorát přemýšlím, jestli je to hodnocení čistě hereckého výkonu nebo i mých sympatií vůči postavě. Poněvadž leckde bych dala za herecký výkon 100 %, ale charakter té postavy je tak na 40.

Rikrek

Rikrek

14.03.2023 17:28:08

Dobře, ponechám

C

curil

13.03.2023 18:47:37

klasifikátor | 13.03.2023 17:25
Z mého pohledu je to velká škoda, protože hodnocení herců, to je věc, která mě baví a jinde není možná. Za sebe si myslím, že to není šťastné rozhodnutí, protože dáš pryč jednu z mála věcí, kterou má Tvůj web proti konkurenci navíc a připravíš se úplně zbytečně o tu jednu z mála výhod, které máš. Ale asi víš proč to chceš udělat a jak jsem Tě za ty skoro dva roky poznal, už ses asi stejně rozhodl.
Mám stejný názor jako Martin.

K

klasifikátor

13.03.2023 18:25:23

Rikrek | 13.03.2023 18:18
Jen jsem se ptal, pokud se funkce líbí, rád ponechám. Ale chce to tim pádem vylepšit.
Byl to jen můj názor, chce to asi počkat i na mínění ostatních.

Rikrek

Rikrek

13.03.2023 18:18:20

klasifikátor | 13.03.2023 17:25
Z mého pohledu je to velká škoda, protože hodnocení herců, to je věc, která mě baví a jinde není možná. Za sebe si myslím, že to není šťastné rozhodnutí, protože dáš pryč jednu z mála věcí, kterou má Tvůj web proti konkurenci navíc a připravíš se úplně zbytečně o tu jednu z mála výhod, které máš. Ale asi víš proč to chceš udělat a jak jsem Tě za ty skoro dva roky poznal, už ses asi stejně rozhodl.
Jen jsem se ptal, pokud se funkce líbí, rád ponechám. Ale chce to tim pádem vylepšit.

K

klasifikátor

13.03.2023 17:25:00

Rikrek | 13.03.2023 17:07
Mám v plánu rušit hodnocení hereckých výkonu, pokud k tomu má někdo něco a to, proč by to tu mělo zůstat, budu rád za reakci. Pokud ne, nedoporučuji dále hodnotit...

Rikrek

Rikrek

13.03.2023 17:07:24

Mám v plánu rušit hodnocení hereckých výkonu, pokud k tomu má někdo něco a to, proč by to tu mělo zůstat, budu rád za reakci. Pokud ne, nedoporučuji dále hodnotit...

Reklama